Over Zeegers en Tesselaar

Zeegers & Tesselaar, meubelstofferingsbedrijf en woning decoratie winkel is opgericht door Marcel Zeegers en Annelies Tesselaar aan de van Oosten de Bruijnstraat 199 te Haarlem. In 2000 opende Marcel Zeegers de deuren van zijn meubelstofferingsbedrijf net buiten het centrum van Haarlem onder de naam M & E stoffering. In 2003 is Annelies Tesselaar mede eigenaar geworden en is de naam verandert in Zeegers & Tesselaar.

In 2004 zijn Zeegers en Tesselaar begonnen met het ontwikkelen van de plannen om een uitgebreider aanbod aan producten en diensten te bieden. Dit resulteerde in een grote verbouwing van het pand. De meubelstoffeerderij is verplaatst naar de nieuwe aanbouw, achter de winkel. Dit leverde aanzienlijk meer werkruimte op en hierdoor werd het mogelijk de zaak in twee ruimtes op te delen. Aan de achterzijde bevindt zich nu de meubelstoffeerderij en aan de voorzijde de winkel, waar onze collecties stoffen, raamdecoratie en overige producten gepresenteerd worden. 

Tussen de meubelstoffeerderij en de winkel zijn mooie glazen deuren geplaatst die eigenlijk altijd open staan. Hierdoor heeft u altijd toegang tot het atelier en kunt u zien op welke ambachtelijke wijze uw meubelen gestoffeerd worden. In de kelder onder de meubelstoffeerderij zit de meubelmakerij. Hier worden voor u de meubelen op maat gemaakt.

De winkel is zeer fraai geworden en voorzien van een praktische lange tafel. Deze geeft u de gelegenheid om op uw gemak onze collectie van gordijnstoffen en andere raamdecoratie zoals Luxaflex en Shutters. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van van vloeren, zoals laminaat, vinyl, PVC, tapijt, trapstoffering en schoonloopsystemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om wensen met betrekking tot maatwerk te bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld headboards en “boeken” kasten.

Zeegers en Tesselaar nodigen u hierbij van harte uit en stellen het zeer op prijs u te mogen adviseren. Neem contact op voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte. 

Team Zeegers en Tesselaar