meubelstofferen keuken leer

Twee fauteuis blauw wit 215170

User 4 Stoel met plantenmotief en paarse achtergrond

Meubelstoffeerderij Zeegers en Tesselaar

Meubelstofferingsbedrijf en woning decoratie winkel opgericht door Marcel Zeegers en Annelies Tesselaar in de van Oosten de Bruijnstraat 199 te Haarlem.

 

In 2000 opende Marcel Zeegers de deuren van zijn meubelstofferingsbedrijf in de van Oosten de Bruijnstraat onder de naam M & E stoffering. In 2003 is Annelies Tesselaar mede eigenaar geworden en is de naam verandert in Zeegers & Tesselaar.

In 2004 werd begonnen met het ontwikkelen van de plannen; onze klanten meer producten en service bieden. Dit resulteerde in een grote verbouwing. De meubelstoffeerderij is verplaatst naar de nieuwe aanbouw. Dit leverde aanzienlijk meer werkruimte op enhierdoor werdt het mogelijk de zaak in twee ruimtes op te delen. Aan de achterzijde bevindt zich nu de meubelstoffeerderij en aan de voorzijde de winkel.

Tussen de meubelstoffeerderij en de winkel zijn er glazen deuren geplaatst die eigenlijk altijd open staan. Hierdoor heeft u altijd toegang tot het atelier en kunt u zien op welke ambachtelijke wijze uw meubelen gestoffeerd worden. In de kelder onder de meubelstoffeerderij zit de meubelmakerij. Hier worden voor u de meubelen op maat gemaakt.

De winkel is zeer fraai geworden en voorzien van een praktische lange tafel. Deze geeft u de gelegenheid om op uw gemak onze collectie van gordijnstoffen,o.a laminaat bij vloeren, raamdecoratie van o.a Luxaflex te bekijken en uw wensen op het gebied van maatwerk te bespreken. Denk hierbij aan headboards en "boeken" kasten.

Zeegers en Tesselaar nodigen u hierbij van harte uit en stellen het zeer op prijs u te mogen adviseren.

 

marcel-annelies2013

Zeegers & Tesselaar 

Van Oosten de Bruijnstraat 199
2014 VR Haarlem

T: 023-5516355      
M:


Openingstijden
 • Contactformulier • Routeplanner

Home | Over Ons